Despre noi

Suntem o companie de "rent a car" ce are ca misiune sa fie un partener de incredere pentru clientii nostri, sa ii tratam cu respect si consideratie, sa oferim un produs de calitate, precum si unul dintre cele mai bune servicii de pe piata.

Diversitatea parcului de masini compus din autoturisme de marca, microbuze de persoane, limousine de lux pentru ocazii speciale, ce au in dotare toate conditiile de confort si de securitate, ne permite sa avem o atractiva oferta de inchiriere, in concordanta cu preferintele si nevoile clientilor. Calitatea masinilor si diferitele accesorii pentru inchiriere, cresc securitatea si confortul soferului. Avand conditii de inchiriere simple si flexibile, putem livra masinile oriunde pe litoral si teritoriul Romaniei, la data si ora dorita. Masinile se pot inchiria si cu sofer, cu o taxa suplimentara minima. In functie de durata pe care se solicita inchirierea si preturile scad, devenind negociabile. Oferim transport oamenilor de afaceri si turistilor care doresc un tur de litoral sau vizitarea unor puncte de atractie, istorice sau de agrement. Pentru ocazii deosebite, evenimente, limousinele noastre sunt cea mai buna alegere.

In plus, personalul nostru calificat va poate oferi asistenta rutiera non stop pentru orice problema ce ar putea sa apara in timpul derularii contractului de inchiriere.

Cu sprijinul partenerilor din domeniul turismului, putem oferi clientilor si rezervarea de bilete de avion sau alte mijloace de transport.

Politica companiei noastra este de a oferi servicii de calitate inalta la cele mai competitive preturi. Plata cu carte de credit se efectueaza fara comision.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la oferta noastra, va invitam sa consultati pagina noastra web.